Επιμετρήσεις ακριβείας

Σχεδόν μηδενική χρήση χαρτιού

Για τη μελέτη των εργασιών του κάθε κτιρίου γίνεται ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ, ώστε να γνωρίζετε από την αρχή το τελικό κοστολόγιο των εργασιών, χωρίς απρόβλεπτα κοστολόγια

Οι επιμετρήσεις για τη μελέτη των εργασιών, γίνονται με ψηφιακό μηχάνημα επιμέτρησης Laser

 Όλες οι προσφορές μας πλέον δίνονται μόνο ηλεκτρονικά, καθώς έχουμε σχεδόν εκμηδενίσει τη χρήση χαρτιού για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των πελατών και προμηθευτών…

 Οι σημειώσεις των έργων γράφονται σε ψηφιακό σημειωματάριο, αποφεύγοντας τη χρήση χαρτιού.

 Οι μελέτες των έργων γίνονται με ψηφιακά μέσα, καθώς και τα έγγραφα που ενδέχεται να χρειαστούν (κατόψεις κ.λ.π. ψηφιοποιούνται, χωρίς τη χρήση χαρτιού για αντίγραφα.

Πάθος για τη δουλειά μας

Τεχνογνωσία, οργάνωση και άριστη τεχνική δίνουν το τέλειο αποτέλεσμα στις εργασίες μας

  Μετά από μακροχρόνια εμπειρία μας στην κατασκευή και ανακαίνιση κτιρίων, παρακολούθηση αμέτρητων εκθέσεων και σεμιναρίων που αφορούν τα ακίνητα, τη στατικότητα τους, την αρχιτεκτονική, σεμινάρια και παρουσιάσεις εταιρειών για νέα υλικά και τεχνολογίες υλικών, είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε χωριστά το κάθε ακίνητο, με τις ιδιαιτερότητές του, δίνοντας έμφαση στην κάθε τεχνική και αρχιτεκτονική λεπτομέρεια.

  Νέες ιδέες από όλο τον κόσμο, εφαρμόζονται και εναρμονίζονται στο κάθε κτίριο και στον κάθε χώρο με ξεχωριστή μελέτη που βασίζεται στις ανάγκες του κάθε ιδιοκτήτη, δίνουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Τεχνικό και αισθητικό.

  Με συνεργεία όλων των ειδικοτήτων, άριστη οργάνωση και ομαδικό πνεύμα, αποφεύγεται η ταλαιπωρία της οργάνωσης των συνεργείων από τον ιδιοκτήτη και όλα τα προβλήματα που συνεπάγονται από αυτή τη διαδικασία.

  Αγαπάμε τη δουλειά μας και αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα.

Μας λέτε τι σκέφτεστε και το κάνουμε πράξη!

 

Μιλώντας με έναν 

Όχι με έναν έναν

Προστασία COVID-19

  Εργαζόμαστε με όλα τα μέτρα προστασίας έναντι στον Covid-19.​

  Τα συνεργεία μας είναι ενημερωμένα και συμμορφωμένα στα νέα αυτά μέτρα και τα τηρούν με προσοχή.

 

 Σεβόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα

  • Τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία μας δίνουν οι πελάτες μας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο, Ηλεκτρονική Διεύθυνση, και οποιοδήποτε άλλο προσωπικό δεδομένο), καθώς και οι φωτογραφίες του ακινήτου που έχουν ληφθεί για τη σωστή μελέτη και εκτέλεση των εργασιών και είναι για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δική μας χρήση, φυλάσσονται σε κρυπτογραφημένο ψηφιακό αρχείο, προστατευόμενο με κωδικούς πρόσβασης.

  • Δε διατηρούμε φυσικό αρχείο με προσωπικά δεδομένα.

  • Σε καμία περίπτωση δε θα καλέσουμε στο χώρο των πελατών μας κάποιον εν δυνάμει πελάτη μας, ή οποιονδήποτε τρίτο, ο οποίος μπορεί να θέλει να δει τις εργασίες μας, πέρα των συνεργείων που θα εργαστούν στο έργο, είτε κατά τη διάρκεια των εργασιών, είτε μετά.