top of page
Κτιριακές επισκευές Μερική - Ολική ανακαίνιση Αλλαγή διαρρύθμισης χώρου Αναπαλαίωση πετρόχτιστων κτιρίων Αποπεράτωση ημιτελών κτιρίων Ενεργειακή Αναβάθμιση Θερμομόνωση Υγρομόνωση Θερμοπρόσοψη Ελαιοχρωματισμοί Κουζίνα - Ντουλάπα – Πόρτες - Έπιπλα Κουφώματα αλουμινίου - ξύλινα – PVC Υδραυλικά - Ηλεκτρολογικά Εφαρμογές γυψοσανίδας Ειδικές επισκευές Μερεμέτια Θερμική απεικόνιση κτιρίου

Επιμετρήσεις

Σχεδόν μηδενική χρήση χαρτιού

Για τη μελέτη των εργασιών του κάθε κτιρίου γίνεται ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ, ώστε να γνωρίζετε από την αρχή το τελικό κοστολόγιο των εργασιών, χωρίς απρόβλεπτα κοστολόγια

Οι επιμετρήσεις για τη μελέτη των εργασιών, γίνονται με ψηφιακό μηχάνημα επιμέτρησης Laser

 Όλες οι προσφορές μας πλέον δίνονται μόνο ηλεκτρονικά, καθώς έχουμε σχεδόν εκμηδενίσει τη χρήση χαρτιού για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των πελατών και προμηθευτών…

 Οι σημειώσεις των έργων γράφονται σε ψηφιακό σημειωματάριο, αποφεύγοντας τη χρήση χαρτιού.

 Οι μελέτες των έργων γίνονται με ψηφιακά μέσα, καθώς και τα έγγραφα που ενδέχεται να χρειαστούν (κατόψεις κ.λ.π. ψηφιοποιούνται, αποφεύγοντας τη χρήση χαρτιού για αντίγραφα.

Πάθος για τη δουλειά μας

Τεχνογνωσία, οργάνωση και άριστη τεχνική δίνουν το τέλειο αποτέλεσμα στις εργασίες μας

  Μετά από μακροχρόνια εμπειρία μας στην κατασκευή και ανακαίνιση κτιρίων, παρακολούθηση αμέτρητων εκθέσεων και σεμιναρίων που αφορούν τα ακίνητα, τη στατικότητα τους, την αρχιτεκτονική, σεμινάρια και παρουσιάσεις εταιρειών για νέα υλικά και τεχνολογίες υλικών, είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε χωριστά το κάθε ακίνητο, με τις ιδιαιτερότητές του, δίνοντας έμφαση στην κάθε τεχνική και αρχιτεκτονική λεπτομέρεια.

  Νέες ιδέες από όλο τον κόσμο, εφαρμόζονται και εναρμονίζονται στο κάθε κτίριο και στον κάθε χώρο με ξεχωριστή μελέτη που βασίζεται στις ανάγκες του κάθε ιδιοκτήτη, δίνουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Τεχνικό και αισθητικό.

  Με συνεργεία όλων των ειδικοτήτων, άριστη οργάνωση και ομαδικό πνεύμα, αποφεύγεται η ταλαιπωρία της οργάνωσης των συνεργείων από τον ιδιοκτήτη και όλα τα προβλήματα που συνεπάγονται από αυτή τη διαδικασία.

  Αγαπάμε τη δουλειά μας και αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα.

Μας λέτε τι σκέφτεστε και το κάνουμε πράξη!

 

Μιλώντας με έναν 

Όχι με έναν έναν

Προστασία COVID-19

  Εργαζόμαστε με όλα τα μέτρα προστασίας έναντι στον Covid-19.​

  Τα συνεργεία μας είναι ενημερωμένα και συμμορφωμένα στα νέα αυτά μέτρα και τα τηρούν με προσοχή.

About: About

Στο κόστος επίσκεψης - αυτοψίας και μελέτης εργασιών για το ακίνητο σας, περιλαμβάνονται τα εξής:

 • Άριστη ποιότητα παροχής υπηρεσιών

 • Πληροφορίες για την πηγή του προβλήματος (διάγνωση) και λεπτομέρειες για τον τρόπο επίλυσης του.

 • Λεπτομερή αυτοψία, λεπτομερείς σημειώσεις και λεπτομερή φωτογράφιση έργου

 • Σωστή μελέτη των εργασιών

 • Δημιουργία φακέλου έργου και σημειώσεων εργασιών

 • Αποθήκευση φωτογραφιών και σημειώσεων έργου σε ψηφιακό αρχείο

 • Γραπτή περιγραφή εργασιών 

 

Κάθε επίσκεψη απαιτεί:

 • Επικοινωνία

 • Προγραμματισμό

 • Χρόνο

 • Καύσιμα

Κάθε μελέτη Κόστους εργασιών απαιτεί:

 

 • Χρόνο μελέτης στο γραφείο

 • Προγραμματισμό και χρόνο για τη συνάντηση

 • Δημιουργία φακέλου ψηφιακού αρχείου έργου με φωτογραφίες και σημειώσεις εργασιών

 • Τήρηση ψηφιακού αρχείου έργου

 

Ο συνολικός χρόνος που απαιτείται για την επίσκεψη, αυτοψία, μελέτη, κοστολόγηση των εργασιών, δημιουργία ψηφιακού φακέλου έργου, χωρις να υπολογιστεί ο χρόνος των συναντήσεων για συζήτηση στο γραφείο, εκτιμάται σε:

 

 • 2 έως 2,5 ώρες για επισκευές – μονώσεις μικρών κτιρίων

 • 2,5 έως 3,5 ώρες για επισκευές – μονώσεις πολυκατοικιών

 • 3,5 έως 5 ώρες για ανακαινίσεις κατοικιών, εφόσον υπάρχουν σωστές κατόψεις της κατοικίας

 • 6 έως 9 ώρες για κατασκευή κτιρίου, εφόσον υπάρχουν κατόψεις

Το κόστος της επίσκεψης - αυτοψίας και μελέτης - κοστολόγησης, εξαρτάται από το μέγεθος του κτιρίου, τον εκτιμώμενο χρόνο επίσκεψης - μελέτης, την απόσταση (για εκτός πόλης Ηρακλείου ακίνητα) και ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ από το τελικό κοστολόγιο των εργασιών για έργα που αναλαμβάνουμε.

 

Για ιδιοκτήτες ακινήτων που μας έχουν αναθέσει εργασίες στο παρελθόν, η επίσκεψη - αυτοψία

και η μελέτη - κοστολόγηση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

     Οι προσφορές μας είναι εξατομικευμένες για το κάθε ακίνητο που γίνεται η μελέτη, με βάση τις εργασίες που απαιτεί ο ιδιοκτήτης του και το κοστολόγιο είναι τελικό, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή μελλοντικές αυξήσεις για τις περιγραφόμεμες εργασίες. Οι προσφορές δεν αναφέρουν τιμή ανά τετραγωνικό, αλλά το συνολικό κοστολόγιο για να ολοκληρωθεί η εκάστοτε εργασία, συμπεριλαμβανομένων των συμπληρωματικών βοηθητικών εργασιών (π.χ. για εργασίες επισκευής, σοβαντίσματος και βαψίματος τοίχου 10μ ύψος x 10μ πλάτος, περιλαμβάνεται η έκδοση άδειας εργασιών μικρής κλίμακας, οι σκαλωσιές, οι ενέργειες στον ΕΦΚΑ για τα απαιτούμενα ημερομίσθια, τα απαιτούμενα ημερομίσθια και όλες οι εργασίες με τα υλικά), ωστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα.

     Οι προσφορές μας ισχύουν για 6 μήνες, λόγω της συνεχούς αλλαγής τιμών στα υλικά και της ενδεχόμενης επιδείνωσης της κατάστασης του κάθε κτιρίου. Μετά την πάροδο των 6 μηνών, ενδέχεται να χρειαστεί ξανά αυτοψία και νέα κοστολόγηση των εργασιών.

 Σεβόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα

 • Τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία μας δίνουν οι πελάτες μας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο, Ηλεκτρονική Διεύθυνση, και οποιοδήποτε άλλο προσωπικό δεδομένο), καθώς και οι φωτογραφίες του ακινήτου που έχουν ληφθεί για τη σωστή μελέτη και εκτέλεση των εργασιών και είναι για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δική μας χρήση, φυλάσσονται σε κρυπτογραφημένο ψηφιακό αρχείο, προστατευόμενο με κωδικούς πρόσβασης.

 • Δε διατηρούμε φυσικό αρχείο με προσωπικά δεδομένα.

 • Σε καμία περίπτωση δε θα καλέσουμε στο χώρο των πελατών μας κάποιον εν δυνάμει πελάτη μας, ή οποιονδήποτε τρίτο, ο οποίος μπορεί να θέλει να δει τις εργασίες μας, πέρα των συνεργείων που θα εργαστούν στο έργο, είτε κατά τη διάρκεια των εργασιών, είτε μετά.

 • Οι περιγραφές εργασιών αποστέλλονται σε μη εκτυπώσιμο ψηφακό αρχείο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και του περιβάλλοντος.

bottom of page