Διάγνωση Κτιριακών Προβλημάτων - Πραγματογνωμοσύνη

    Για κτιριακά προβλήματα:

    Με μία επίσκεψη μας, μαθαίνετε τα προβλήματα του κτιρίου που μέχρι τώρα θεωρούσατε άλυτα.

    Με χρήση τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικό εξοπλισμό για ανεύρεση προβλημάτων και πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των κτιρίων, σας δίνουμε υπεύθυνα τη διάγνωση των προβλημάτων του κτιρίου σας, εντοπίζοντας προβλήματα που σας ταλαιπωρούν χρόνια, όπως υγρασίες, διαρροές, θερμικές απώλειες, προβλήματα σε σωληνώσεις, καλωδιώσεις, συστήματα εξαερισμού και οποιοδήποτε αλλο κτιριακό προβλημα.

 

Διαθέτουμε:

Ενδοσκοπική κάμερα

Θερμική κάμερα

Σαρωτή τοίχων και σκυροδέματος

Φορητό ψηφιακό μικροσκόπιο

Και το σημαντικότερο.. Πολύχρονη Εμπειρία

    Για ακίνητο που θέλετε να αγοράσετε:

Μετά από σχολαστικό έλεγχο, σας δίνουμε γραπτά τα προβλήματα, τις απαιτούμενες εργασίες, και το κοστολόγιο για ανακαίνιση ή επισκευή του ακινήτου που πρόκειται να αγοράσετε.

    Καλέστε μας για όποια επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε.

Η υπηρεσία αυτή είναι συμβουλευτική και το κόστος της εξαρτάται απο την τοποθεσία του ακινήτου, το βαθμό δυσκολίας της πραγματογνωμοσύνης και το μέγεθος του ακινήτου.

     Από  τον Ιανουάριο του 2021, οι υπηρεσίες μας, παρέχονται και στην Κύπρο.

2810. 37 65 11 Κιν. 6977.272 186

Σεβόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα.

  • Τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία μας δίνουν οι πελάτες μας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο, Ηλεκτρονική Διεύθυνση, και οποιοδήποτε άλλο προσωπικό δεδομένο), καθώς και οι φωτογραφίες του ακινήτου που έχουν ληφθεί για τη σωστή μελέτη και εκτέλεση των εργασιών και είναι για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δική μας χρήση, φυλάσσονται σε κρυπτογραφημένο ψηφιακό αρχείο, προστατευόμενο με κωδικούς πρόσβασης και χωρίς πρόσβαση από το διαδίκτυο.

  • Δε διατηρούμε φυσικό αρχείο με προσωπικά δεδομένα.

  • Σε καμία περίπτωση δε θα καλέσουμε στο χώρο των πελατών μας κάποιον εν δυνάμει πελάτη μας, ή οποιονδήποτε τρίτο, ο οποίος μπορεί να θέλει να δει τις εργασίες μας, πέρα των συνεργείων που θα εργαστούν στο έργο, είτε κατά τη διάρκεια των εργασιών, είτε μετά.